Jul 23, 2015

Lentävä ongelma

No nyt mä luulen ratkaisseeni koko ongelman, mutta samalla loin uuden. Tässä on nyt neljä valmista hanhitilkkua ja yks samaa sarjaa on vielä melkein valmis, mut mitä mä näille nyt teen? Pitäiskö näistä tehdä peitto, jos pitäis ni mitä kaveriks? Jos ei ni mitä sitten?


 Tässä nää ongelmatilkkuset.


Ratkaisu ensimmäiseen ongelmaan oli, että teen hanhipalaset tilkuista  11cm x 11cm ja 6cm x 6cm ja 0,5cm saumanvaroilla ja sit noi pikkuneliöt teen 0,6cm saumanvaroilla ja 5,5cm x 5,5cm neliöillä. Don't ask, I just do it cause it works.
Tosin kaikki näistä ei näytä niin kovin toimivilta, koska joukossa on niitä testiversioita. Ja lisäksi tein ensin noi hanhiosiotkin sillai sekoittamalla kaikenlaisia keskenään (koska niitä vaan tuli sillai helposti 5 x 4 settiä), mutta totesin sen liian levottomaks ja lopulta purin kaikki ja tein viä 5 x 1 settiä lisää, jotta sain 5 sarjaa. Tosin yks jäi viä kesken, ku siitä puuttuu noi neliöt (tai osa niistä). 

 Mutta siis, tässä näitä nyt on. Miltä näyttää? Kaipaako nää rinnalleen jotain muuta väriä? Jos niin mitä?


Vaihtoehtoja ois muun muassa:
 Nää mitä ostin Eurokankaasta...
 Ja sit näitä retroja jämiä/lakanoita/verhoja/saastaa...
 ...on vaikka muille jakaa...
...mutta en kuitenkaan tiä, onko näissä mitään sopivaa. Vai pitäiskö lähtee taas kangasostoksille.

Jos sulla ois idea, jaa ihmeessä mun kanssa, ni pääsen asian kanssa eteenpäin. Muuten mä vaan jatkan näiden kanssa sekoilua määrättömästi :D

No comments: