Aug 8, 2007

On pitkä kuuma kesä

Ja mä tahdon tehdä villatakkeja. Juu, ei voi käsittää mistä kauhee villatakki/-paitainnostus on iskeny keskellä kuuminta kesää. Tällä hetkellä valkoinen Cavern on hyvässä vauhdissa













ja haaveilen jo ostavani uusia lankoja seuraavaa villatakkia varten. Haaveissa ois joku ohuesta langasta väkästelty tyköistuva palmikkohässäkkä. Oisko kellään hyviä vinkkejä mikä malli täyttäis "vaatimukset"? Villapaidan lisäks työlistalla on ehdottomasti "kesäiset" Baijerilaissukat ja mielellään vielä pitkävartisena. Tosin jos mä alan väkerteleen jotain palmikkovillistä, ni ehkä jätän ne sukat viä hautuun. Ei liikaa haasteita kerralla.

Koko kesän oon aika orjallisesti pitäytyny yhdessä neuleessa kerrallaan. Tällä hetkellä kesken ei oo kuin toi Cavern ja se Odessa. Odessa tosin on helppo ja tullee valmistumaan heti kun tarvetta sellaiselle lämmikkeelle ilmenee. Eli käytännössä yhtä neuletta teen koko ajan. (Kukaan ei nyt ihmettele mihin se turkoosi Caverni jäi.) Nyt pitäiskin sitten taas ruveta sekottaan pakkaa ja miettiin uusien töiden alottamista. Huivi ois aika jees, kun Emilian kanssa sorrutiin kesällä tilaamaan Wetterhoffilta lankoja. Itse tilasin 2 kerää Silviaa ja niistä on tarkotus tulla huivit jossain vaiheessa.



















Sen lisäks tilasin itselleni viikko sitten Weekender Travel Bagin ohjeen, joka tuli tänään.


















Tän kanssa ois tarkotus alotella elokuun lopulla, kun blogimies lähtee työkomennukselle.

Eikä siinä vielä kaikki. Intiasta en paljon tuliaisia tuonu, mutta vähän kuitenkin. Tällaisia kiviä ja helmiä sekä toi alla ollut huivi tarttu matkaan. Tänään hain vielä noita muita tarvikkeita Helmimerestä.














Että sellaista tällä kertaa. Näköjään tosta yhden projektin piinasta ollaan pääsemässä eroon, kunhan saan kaikki nää hommat käyntiin. Onneks ulkona on noin kuuma, ni voi hyvällä omalla tunnolla pysyä sisällä ;)

Ai niin, en millään pysty keksiin mitä haluaisin tehdä näistä lahjaks saamistani Novitan Venezia langoista, koska en voi pitää mitään pistelevästä langasta tehtyä, joten ajattelin luopua niistä. Nää lähtee _todella_ halvalla tarvitsevalle. Lankaa on kolme 100g vyyhtiä (100g=200m)ja langan koostumus on seuraava: 42% villaa, 27% viskoosia, 21% polyakryylia, 10% polyimidia. Lanka on aika karkeeta, mutta syötävän hyvän väristä. En mä paljon postikuluja enempää pyydä, jos joku haluaa nää omakseen.

4 comments:

emilia said...

kassinteko kuulostaa jännittävältä!
joko oot korujen tekoa aloitellut?

Perhoneito said...

Eilen oli _vähän muut jutut_ mielessä, joten korujen teko sai vielä odottaa :)
Kassin teon aloittamista odotan jo innolla. Ensi viikolla pääsee valitsemaan kankaita.

Anonymous said...

Hei Perhoneito!
Mielenkiinnolla jään seuraamaan Weekenderin valmistumista, on jotenkin niin söde laukku!

Oletko saanut tuon Venezia langan myytyä...?
Voisin ostaa sen pois...tuo mieleen nuoruuden...;)

t.blogiton Leena

Perhoneito said...

Hei blogiton-Leena :)
Kovasti väkertelen Weekenderiä ja ehkä se voisi ensi viikolla valmistua, jos saan rauhassa ommella. Blogimies on reissussa ja sen vuoksi homma nyt eteneekin :) Laitan sitten kuvia ja tarinaa kunhan laukku valmistuu.

En ole saanut Veneziaa myytyä, joten mielelläni sen sinulle myyn. Jos annat osoitteen ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sen sinulle ja veloitan sinulta vain postikulut enkä sen enempää. Voit lähettää osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi minulle: perhoneito(at)hotmailpistecom. Lähetän tilinumeroni sitten sähköpostilla, niin voit maksaa tilille. En tiedä vielä postikuluja tarkasti, mutta muutamalla eurolla uskoisin Paten kiikuttavan vyyhdit sinulle.