Nov 18, 2007

I've found the knitting-spirit / Neuleinto on palannut

Blogimies matkalla, omaa aikaa, käsityömessut ja ihania lankoja... mitä siitä muka muuta voi seurata kun järjetön neuleinnostus. Oon tänään neulonu ku huumassa käymättä pihalla tai tekemättä yhtään mitään muuta. Mutta oon mä sitten edennytkin ja vielä järkevästi. Ensin saatoin valmiiks Anemoi Mittenssit ja ne on tällä hetkellä kuivumassa.

My boyfriend is on a business trip, there was handicraft exhibition and I have wonderful yarns... what can come out of that but insane knitting inspiration. I've knitted like maniac today doing nothing else. But I've been sensible knitter too. First I finished Anemoi Mittens and they are drying out at the moment.















Ja uusia töitä alotin vasta, kun edellisen langat oli päätelty.
Uusista projekteista vaan pienet vilautukset ja myöhemmin sitten lisää, jos joskus valmistuvat (joskus on kai ehkä kenties käyny niin, että keskeneräset ei oo koskaan valmistunu).

I started new projects only after I had finished fastening off all yarn endings. Here is a sneak peak from the projects. More information about them later.













No eilen kyllä innostuin neulomisen lisäks järjesteleen lankani ja keskeneräiset työni. Tässä koko lankavarastoni ja kaikki keskeneräiset työni (tai no tän viikon messuostokset ei viä oo päässy lankakaappiin, mutta muuten kaikki)

Well yesterday I had inspiration and I organised all my yarns. Here are all my yarns and UFO's (Well the shoppings from this weekend aren't included)











Täydet kerät, vajaat kerät ja keskeneräiset työt.

Full balls, partial balls and UFO's.

Onpas niitä vähän :)

Not too many... :)

No comments: