Nov 12, 2007

Brego-socks

Siitä onkin taas tovi vierähtänyt, ku olen viimeksi päivittänyt. Tosin mitään päivitettävääkään ei ole pitkään aikaan ollut. Luulin jo ylittäneeni neuleplääh-oloni, mutta vielä se on tuntunut jatkuvan. Syynä tähän plääh oloon on varmasti ollut ainakin osittain se, että mikään ei ole onnistunut (vai onko se ollut vaan seuraus). Olen tehnyt ja purkanut ihan yksinkertaisiakin tekeleitä, eikä mitkään laskelmat ole pitäneet. Olen siis kyllä neulonut, mutta valmista en ole saanut.

It's been a while since the last update. I was totally bored with knitting after I finished my first sweater. But now I'm back in the game again.

Monen purkamisen ja uudelleen neulomisen jälkeen ensimmäinen työ on valmistunut. Ja ah, se on täydellinen. Tuulian ohjeella tehdyt Brego-sukat Vuorelman harmaasta Veto-langasta. Ohje oli helppo ja selkeä ainakin palmikkoihin asti, mutta silti tuhrasin viikkoja sen kanssa (en käsitä miksi). Palmikoiden kanssa oli alkuun vähän ongelmia, mutta kun jyvälle pääsin alkoi homma luistaa. Ohje oli hyvä ja lopputulos erittäin kaunis.

After a lot of knitting and unstitching, the Bregos are ready. The pattern was easy and well-written, at least until the cables, but still it took me weeks to finish (I can't understand why). But here they are.











Pattern: Bregos by Tuulia
Yarn: Vuorelman Veto (maybe 80g/sock, I don't have scale)
Needels: 3mm bambu needels
Other: After a long process, the beautiful Bregos are finished. The pattern is wonderful; simple and complex at the same time.



















Minä, blogimies ja aurinko ei olla nykyään koskaan samaan aikaan samassa paikassa ja siksi tää kuvaaminen on kestänyt luvattoman kauan.

The sun, photographer and me are almost never same place at the same time, that's why it's taken a while to take these pictures.

















Kesken on viä yhdet perussukat, huivi, Cavern, tumput... Sen lisäks oon puuhastellu parin hys hys-projektin ja helmien kanssa. Niistä myöhemmin kunhan keritään.

I still have a lot of unfinished projects; socks, shawl, Cavern, mittens... In addition I've been busy with one secret project and I've also done some bead work. I'll tell about those later when I have something finished.

From now on I try to write something in English too. My English is not that good anymore so this is good practice. Try to bear with me.

Edit. I got my ravelry-invite. You can find me there as perhoneito.

9 comments:

Tuulia said...

Komeat ovat :)

Vilma said...

Onpa hienot sukat! Näillä säillä alkaakin jo kaivat jaloille lämmikettä polviin asti. Upea myös tuo harmaa väri.

Toivottavasti neuleplääh alkaa pikkuhiljaa helpottaa! :)

Lotta said...

Ihanat sukat, kuolaus :p. Passelia jälkeä näemmä tulee pläähkiksestä riippumatta, eli ehkä se on voitettavissa kuitenki :).

emilia said...

aivan upeat sukat! mä olen alkanut jo laskea tunteja messuihin :)

Anonymous said...

On kyllä upeat sukat!

Pikku- Kettu said...

Ihanat! Nämä olisi joululahjalistalla neulottavana, mutta vielä en ole päässyt alkuun...

Anonymous said...

Näyttääpä tutulta, tosin mulla jäi palmikot kyydistä kun tuli niin kiire :)

Perhoneito said...

tuulia: Kiitokset vielä kerran ihanasta ohjeesta. Se on kumma, että kun uskoo ohjetta homma luistaa ja jos yrittää soveltaa, ni mikään ei onnistu :)

vilma: Juu, nää on sairaan ihanat. Nyt vaan yritän löytää jostain kaapin kätköstä ne ainoot talvikengät jotka (ehkä) sopii näiden kanssa. Vai pitäiskö lähtee ostaan uudet :)

lotta: Kiitos! Pläähkis on voitettavissa, kunhan vaan tekee sellasia töitä mitä ei tarvi hirveesti soveltaa. Mulle sopii just parhaiten vaan se, että saa seurata jotain ohjetta miettimättä sen ihmeempiä. Seuraavana tulossa Anemoi Mittenssit (ilman sovelluksia)

emilia: Samoin :) Ja kiva saada seuraa!

tiinar: Kiitos!

pikku-kettu: Siitä vaan sukat puikoille. Aivan ihanat sukat ja hyvin kirjotettu ohje.

.k: kivalta näytti sunkin sukat.

mursuliina said...

todella kauniit. menee sarjaan pakkosaadahetisamanlaiset!