Feb 18, 2007

Henkinen hamsteri

Viikonloppu vain minulle. Blogimies lähti reissuun ja minulle jäi 4 päivää "vapaata". Hyvin sain aikani kulutettua lähes pelkästään neuloen ja DVD:itä katsellen. Ensin Gilmoren tyttöjen kolmas tuotantokausi (lainassa kaverilta) ja sitten kaikki vähänkin kiinnostava, mitä telkkarista tuli. Vietin lähes 3 vuorokautta + 1 illan pelkästään neuloen.

Hamsterikuukausi on tarttunu muhunkin. En oo oikein osannu alottaa mitään uusista langoista, vaan on ollu kauhee tarve saada vanhoja jämälankoja kulutettua.

Itselleni tarvitsin säärystimet ja ne synty kahtien aiemmin tehtyjen sukkien jämälangoista










Malli: oma
Lanka: Nalle ja joku messuita ostettu sukkalanka
Puikot: 3mm bambut
Muuta: Todella mieleiset ovat ja käyttöön päätyvät heti

Vanhoista seiskaveikoista neulon perussukkia







Tarkemmat speksit, kun valmistuvat.

Heti, kun blogimies lähti reissuun, alko jämälankavillatakki eteneen :) Pingotin kappaleet,















neuloin kauluksen ja saumat, mutta pyh










Ei istu päälle, ei sitten millään. Eli saumat pitää purkaa ja yrittää istuttaa hihoja uudelleen. Periks en anna, mutta vähän aikaa pitää pitää taukoo ennen uutta yritystä.

Koska kämppä oli vaan mulle viikonloppuna, sain leviteltyä kaikki lankani ja keskeneräset neuleeni olohuoneeseen ja ihailla erilaisia lankoja ja värejä rauhassa.
Inventaariota tehdessäni löysin jotain 2-7 vuotta sitten alotettuja sukkia (todellisia ikuisuusprojekteja :) )











Violettivalkoisilla on mahdollisuus päästä ikuisuusprojektien kastista pois, sillä violettia seiskaveikkaa on vielä. Kaksi muuta saavat jossain vaiheessa purkutuomion, koska lankoja ei enää ole.

Pyörittyäni koko viikonlopun lankakasoissa (no ei ne nyt niin isoja oo), uskaltauduin vihdoin tarttumaan uusien lankojen kimppuun. Tänään siis lähti puikoille Novitan Talvi/2006 lehden Wool-villapaita.








Aivan ihanan tuntunen ja värinen lanka. Ensimmäiset 50g on kohta neulottu ja millään ei malttais lopettaa. Toivottavasti tässä onnistuu sitten aikanaan hihojen istutukset paremmin, että saisin oikeesti käyttövillapaidan.

Ens viikolla on jännät paikat. Keskiviikkona oon menossa silmäleikkaukseen, iik! Vähän kyllä hirvittää, mutta toisaalta en malttais millään odottaa. Sen lisäks tiistaina on parturi, joten uutta luukkia pukkaa oikein urakalla.

1 comment:

Anonymous said...

Pidän peukkuja leikkaukselle!
Minä en ole uskaltanut...