Feb 14, 2007

Ystävänpäivä

Paljon kaikkee...
Sukkarinkisukat valmistu ja ne lähtee loppu viikosta kohti uutta omistajaansa tän kortin kera:










Ja tekstikin on niin osuva :)















Malli: Lyyra-sukat (by Kristel), Ullasta
Lanka: Novitan Nalle, herneen vihreä
Puikot: 3mm bambut
Muuta: Varsiin tein vain jousitineuletta, muuten seurasin ohjetta. Koko noin 38-39

Ystävänpäivän kunniaksi sain postissa SNY-paketin. Tällainen paketti oli tungettu normaalia pienemmästä postiluukusta sisään ja se rahisi epäilyttävästi kun sitä heilutti. Olin aivan varma, että sisältö on murskana.











Onneksi olin väärässä. Sisältä löytyi tällaiset ihanuudet:










Aivan ihanaa tumman ruskeaa luomumerinoa









ja pesupähkinöitä?! Paketissa luki, että käyttöohjeet on sisällä, mutta en niihin vielä tutustunut. Jännityksessä siis edelleen olen, että mitä ihmettä ovat pesupähkinät :) Hyviltä ainakin tuoksuivat.
Lanka huusi päästä puikoille ja muutamien yritysten jälkeen siitä alkoi muodostua Roosa-huivi. Tarvitsen paksua kolmiohuivia ja mikä sen parempi materiaali kuin SNY:n luomumerino.










Suuren suuret eli isokokoiset kiitokset SNY:lleni aivan uskomattoman ihanasta lahjasta! Se piristi juuri oikealla hetkellä, kun silmäleikkaukseni oli peruuntunut inhottavalla tavalla ja muutenkin elämä potki ja päätä särki.
Olen miettinyt, että onkohan salaisilla neuleystävillä joku yhteinen tietolähde, joka aina ilmoittaa, koska paketti olisi eniten kaivattu. Tuntuu, että kaikki saavat pakettinsa aina juuri oikeilla hetikillä päivän pelastukseksi :)

1 comment:

Anonymous said...

Kiva kun väri osui kohdalleen :) Pesupähkinät ovat jotain, mitä moni kaveri käyttää, mutta minä en ole saanut aikaiseksi kokeilla ;)

-SNY-