Feb 28, 2007

Voi kärpänen sentään...

Kaikista neuvoista ja vanhoista huonoista kokemuksista huolimatta aloin neuloa sitä punaista villapaitaa ilman mallitilkkua. Ja kuten arvata saattaa homma ei menny "ihan" suunnitelmien mukaan. Oon M-kokonen normaalisti, tein villapaitaa XS-kokoisella ohjeella ja paidan ympärysmitta on 10cm liian iso. Pyh pyh pyh ja vielä kerran pyh. Paitaa on neulottu pyörönä 30cm ja purkuun menee koko roska.
No olin muutenkin kämmäilly jotain, enkä osannu laskee oikein sitä pitsineulekuvioo, joten tein pelkkää sileetä, jousitinneuleen jälkeen. Nyt sitten ehkä saan korjattua myös tuon asian ja tulevaan puseroon saan pitsineuleen.
Kyllä taas sai kantapään kautta kokee, että mallitilkku on PAKKO tehdä!!













Nyt virkkaan sitten rauhottuakseni isoäidin neliöitä, tai muunnoksia niistä. En tiä mitä niistä tulee isona, vai tuleeko mitään, mutta virkkailen aikani kuluks. Jos jollain on hyviä vinkkejä niiden hyödyntämiseks, ni ehdotuksia otetaan vastaan.












Ja lopuksi kuva minusta uusissa kärpäslaseissani :) Näitä joudun pitään viä hetken aikaa öisin, ettei tuu hierottua silmiä vahingossa.







Ja joo, leikkaus meni hyvin ja nyt odotellaan lopputulosta. Vielä on tarkentaminen näytölle melko vaikeeta, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan. Aivan ihana tunne, kun ei tarvi huolehtia laseista/piilareista. Ja toisaalta outoo, kun joutuu oleen ilman meikkejä. Normaalisti meikkaan joka päivä ja nyt oon ollu viikon verran ihan "au naturel" :)

No comments: