Dec 13, 2008

Neulepikkujoulut

Pikkujouluaika ja minulla raukalla ei ollut kuin yhdet pikkujoulut tiedossa. Onneksi kuitenkin oli edes ne yhdet ja hauskat olikin :)
Tamperelaisten neulojien kanssa kokoonnuttiin yhteen, neulottiin, juteltiin ja vaihdettiin paketteja.
Minä sain paketin MaaritH:lta ja sieltä paljastui ihanaa Schoeller Stahlin Klassik mit Teflon lankaa herkullisen punaisena, kynttilä ja itsetehty(?) heijastin.














Lanka tulee päätymään Chevalier-lapasiksi minulle itselleni joulun jälkeen. Kiitos vielä kerran MaaritH mieltä ilostuttaneesta paketista!

Neuleita on valmiina ja keskeneräisenä vaikka kuinka paljon ja muitakin käsityöprojekteja on käynnissä. Yritän saada joskus aikaiseksi postata niistäkin jotain.

1 comment:

MaaritH said...

Hih :) Kiva, että tykkäsit. Juu ja heijastin on itse harrastettu. Tais kyllä jäädä ainutlaatuiseksi - Kahden nahanpalan rei'ittäminen oli sen verran työlästä. Fiksu ois tieten tehnyt rei'ät enste toiseen, liimannut sitten yhteen ja rei'ittänyt toisenkin puolen... :P

Lanka on mulle uus tuttavuus. Mielenkiinnolla odottelen neulomiskommentteja :) Käsittääkseni Teflonin tarkoituksena on tehdä langasta likaahylkivä. Tiedä sitten toimiiko, mutta väri on itsestänikin ihana, hehkuvan punainen <3

Mukavaa Joulun odotusta! :)