Apr 8, 2015

T-paita ja T-paita

Miksi sitä ei ikinä opi, ettei se kaupan paita vaan istu päälle. Vaikka se trikoo joustaa ja vaikka se kaupassa tuntuu hyvältä, niin ei se sitä vaan sitten kuitenkaan ole, ei ainakaan tällä kropalla.
Ostin TAAS kerran kaupasta muutaman kivan värisen T-paidan. M-koko tuntui tosi sopivalta, mutta sitten taas käytössä huomasi, että koko ajan sai nykiä paidan helmaa alaspäin ja muoto oli kuin mursulla.

Kun ärsytyskynnys taas tarpeeksi ylittyi, limpsin Eurokankaaseen, otin luottokaavani Onion 2035 kaapista ja tekaisin pari teepparia. Ja kyllä taas istuu ja skulaa. Otin oikein kuvatkin, että ymmärtäisin, miksi ne kaupan paidat ei vaan toimi mulla.

Tässä siis sarja T-paitoja. Malli Onion 2035 ja koko M.

Vasemmalla kaupan paita, oikealla oma. Alkaako ongelma hahmottua. Katsoppa seuraavakin kuva.
Kuvassa alimpana omatekemä, päällä kaupasta ostettu, nyt alkaa kai olla aika selvä mistä kiikastaa.

Eli M-kokoinen paita on ihan jees hartioilta vyötärölle, mutta siitä alaspäin pitäis olla ehkä kokoo XL- tai jotain.  Josko näiden kuvien perusteella ymmärtäis jatkossakin ostaa T-paitansa puolivalmiina Eurokankaasta, vaikka kuinka olis ihania kaupoissa valmiina :D


Muut on trikoosta, mutta sinapinkeltainen on joustocollegee. Muissa on ihan lyhyet hihat, mutta joustocollarissa himpun pidemmät, kun se muutenkin on lämpöisempi.
Kyllä näillä nyt taas ottaa kevättä vastaan.

2 comments:

Madam B.C. said...

Ihana värikollaasi :) oot reippaana ommellu, itsekin pitäs tehdä perusvaatekappaleita itse omilla mitoilla mut ei vaan saa koskaan aikaiseksi.. :P

Perhoneito said...

Mä totesin, että on vaan pakko tehdä, kun joka kerta kaupoilla pyöriessä tulee ostettua peruspaitoja lisää, kun ne edelliset ei vaan istu.