Mar 12, 2007

Säätämistä

Odottelen ruuan laskeutumista, jotta pääsen lenkille ja sillä aikaa säädän vähän blogini ulkoasua. Siitä siis mahdolliset haamupäivitykset.

2 comments:

Carita said...

Hei ! Luin edellisen kirjoituksesi silmäleikkauksesta.
Omat silmäni leikattiin ensimmäisen kerran 12 vuotta sitten silloin käytössä olleella prk-menetelmällä. Miinuksia minulla oli vähän vajaa -6 diopteria kummassakin silmässä. Uusintaleikkaukset tehtiin kymmenen vuotta sitten lasik-menetelmällä. Prk:n jälkeen näön korjaantuminen kesti paljon kauemmin kuin lasik:n jälkeen. Ja muutenki korjaantuminen on todella yksilöllistä, minulla kesti kauemmin kun miehelläni tai siskollani.
Silmäni leikattiin eriparisiksi tulevaa näönheikkenemistä ajatellen. Tällä hetkellä näköni on edelleenkin loistava. Ja olen todella tyytyväinen kun pääsin silmälaseista/piilolinsseistä eroon.
Minulla huikaisevin tunne oli, kun aamulla herätessä ei tarvinnutkaan etsiä ensimmäiseksi silmälaseja :)

Perhoneito said...

Kiva kuulla kokemuksistasi ja ennen kaikkea kiva kuulla, että olet noinkin pitkän ajan jälkeen vielä tyytyväinen leikkauksiin!

Koskahan sitä oppii, että ennen naaman pesua ei tarvi ottaa laseja pois.Jatkuvasti haron naamaani iltasin ja yritän ottaa lasit pois :)